Wella Professionals: sampon, balsam si masca

Dragutele mele, ce mai faceti?
Eu am revenit, in sfarsit, dupa o lunga perioada super aglomerata si despartita de laptopul meu.
Nu stiu daca va amintiti de favoritele mele din iarna, unde pe primul loc se aflau produsele de ingrijire a parului de la Wella Professionals. V-am promis review despre ele si il scriu de abia acum deoarece mi-a restarnit interesul dupa ce in ultimele zile toata lumea mi-a admirat parul si am primit multe intrebari de genul “ce ti-ai facut la păr?”
Si nu mi-am facut nimic, doar am inceput sa ma spal si sa folosesc numai produse profesionale si anume, gama profesionala de la Wella.

Dupa cum va spuneam si in mini review-ul din articolul cu favoritele lunii, aceste produse au schimbat viata parului meu. Prima data cand le-am folosit a fost un caz de forta majora, in ultimele secunde in care trebuia sa fiu gata dar am ramas imediat placut surprinsa, parul meu era efectiv ca matasea. Fin, stralucitor, aranjat de la sine perfect si cu un miros incredibil care a persistat pana la urmatoarea spalare. Trebuie sa va spun insa ca efectele acestea se obtin si mentin daca se foloseste toata gama: sampon + balsam + masca. Am folosit doar samponul, parul este ok insa nu are acelasi aspect uluitor.

Produsele sunt si in cantitate de uz personal dar optez si pentru acasa pentru varianta mare, de 1000 ml. Nota scade la capitolul ambalaj deoarece la varianta mare trebuie achizitionata separat o pompita, altfel e un pic mai greu de folosit recipientul (sau poate doar pt mine). Pompita e destul de scumpa pentru o simpla pompita de plastic dar macar o cumperi o data si o ai forever, e in jur de 30 lei. Nu cautati pe aoro, caci acolo (surprinzator) sunt si mai scumpe, aproape 50 lei.

20150627-133344-48824359.jpg

20150627-133345-48825282.jpg

20150627-133345-48825003.jpg

Le gasiti la magazinele de profil (Profihair Shop) sau la salon Beauty Studio 190, la preturi foarte accesibile.

Va puuuuuuuuup!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s